Miksi Saunafulness?

Lapland Hotels ketjussa on yli 1000 saunaa ja saunominen on kuulunut osalla yrityksemme tärkeisiin tunnelmaelementteihin jo 60-luvulta lähtien. Meillä on yli 100 saunaa Bulevardilla, joten sauna on meille erittäin tärkeä asia. Vieraamme valitsevat meidät usein saunojemme takia. Lapland Hotels Bulevardin Mystique Deluxe Sauna huonetyyppi sopii täydellisestä Saunafulnessiin. Uskomme että Saunafulness saa vieraidemme keskuudessa suuren suosion ja tekee vierailusta entistä rauhoittavamman ja mieleenpainuvamman. Sauna tekee hyvää ihmiselle.

Miten palvelu toimii käytännössä?

1.     Saunafulness -paketin voi varata verkkokaupastamme. Verkkokauppa ehdottaa pakettia kaikille asiakkaille, jotka varaavat saunallista huonetta. Lisätietoa paketista löytyy nettisivuiltamme: https://www.laplandhotels.com/FI/kaupunkihotellit/helsinki/lapland-hotels-bulevardi/spa-paketit.html

2.     Palvelun varaamisen jälkeen meiltä ollaan vielä yhteydessä asiakkaaseen ja tarkistetaan ajankohta, jolloin asiakas saapuu. Toimitamme huoneeseen valmiiksi Saunafulness -paketin tarvikkeet kuten Nystad jalkakylvyn ja Hukka Designin Guasha -hierontakiven. Lisäksi paketissa on selkeät ohjeet suomeksi tai englanniksi, joiden mukaan ihminen voi tehdä harjoitteita itsenäisesti saunonnan yhteydessä.

3.     Ohjeita löytyy myös @laplandhotels_bulevardi Instagram tilin videopuolelta. Meidän henkilökuntamme teki asiakkaitamme varten opastusvideot, joiden avulla Saunafulness -harjoitteiden tekeminen on erittäin helppoa ja vaivatonta.

Tsekkaa Lapland Hotels Bulevardi Instagramissa »

Miten yhteistyö on sujunut?

Yhteistyö Carita Harjun kanssa on sujunut äärettömän helposti. Heti palvelumuotoilun alkumetreistä alkaen tuli tunne, että saunomisen suhteen Lapland Hotels Bulevardilla ja Caritalla on niin sanotusti yhteinen sävel. Asioita oli helppo pohtia yhteistuumin ja tavoitteena oli aikaansaada jotain erityistä ja ihanaa. Sauna on meille niin tärkeä asia.

Lapland Hotels Bulevardin on todella kiitollinen Carita Harjulle siitä, että hän on antanut käyttöömme ammattitaitonsa ja tuotteistanut meidän kanssamme jotain aivan uutta, mikä viehättää varmasti sekä kotimaista että kansainvälistä asiakaskuntaamme. Saunan sanoma ja sen tuoma mystiikka ja rauha ovat osa Lapin sieluamme.

Saija Syväjärvi
HOTELLINJOHTAJA • GENERAL MANAGER
LAPLAND HOTELS BULEVARDI